Provozní doba

Pálení kvasů od  září do března následujícího roku.

 

Objednávka termínu pálení po telefonu na čísle
telefon602126494, kontaktní osoba František Hnilica

Příjem ovoce k zpracování a pálení kvasů od 1.září

Pondělí  9h-17h
Úterý  tel. dohoda
Středa  9h-17h
Čtvrtek  tel. dohoda 
Pátek  9h-17h
Sobota  9h-17h
Neděle zavřeno 

 

Pro příjem ovoce mimo tuto dobu volejte.

Odkazy k pálení

Následující odkazy směřují na stránky s užitečnými informacemi, které Vám pomohou nejen k výrobě vlastního kvasu.



Blog o pálení
Deslik

Fórum nejen o pálení
Zahrada.cz

Prodej kvasinek, enzymu, živných solí a poradenství
Schimansky.cz

Výrobce dubových soudků na pálenku
Dubovesoudky.cz

Návštěvnost

TOPlist

Naše logo

Pěstitelská pálenice, Děčín

Předpokládaný výtěžek je závislý na zralosti ovoce a je možné ho u nás určit měřením refraktometrem a orientačně vypočítat.

 

Na jeden litr 50% pálenky potřebujete:
SlivoviceSlivovice 8-12 kg švestek
MeruňkoviceMeruňkovice 12-15 kg meruněk
JablkoviceJablkovice 12- 15 kg jablek
CalvádosCalvádos 14-18 kg jablek
HruškoviceHruškovice 14-18 kg hrušek